RocketTheme Joomla Templates
     

Veterantennis inom MLK. 
Tennis är ju en sport som med gott utbyte kan utövas långt upp genom levnadsåren, och så har också varit fallet inom MLK. Oftast har detta skett i olika dubbel- och mixed- kombinationer som regelbundet spelat tillsammans på eget initiativ.

Den mera organiserade veteran-tennis verksamheten inom klubben fick sin början 1995 då Norrtälje TK kontaktade klubben för att få igång ett tävlingsutbyte även på denna nivå. I tävlingsverksamheten för Veteraner är det kutym att man accepteras som Veteran det år man fyller 60.

Hans Joelsson åtog sig då att organisera och sköta om veterantennisen och gjorde detta i 5 år, fram till årsmötet år 2000, då Ralph E.Sjöholm övertog uppdraget. Klubbens initiativrika och aktiva Göta Svensson samt Per-Erik Wickström har från den tiden organiserat veteranernas interna tävlingar. Från början av 2003 har Karl-Johan Fogelström ersatt Göta Svensson.


I Veteranernas verksamhet deltar regelbundet drygt 20-talet veteraner, medan det i ”veteran-registret” finns cirka 40 aktiva spelare. Åldersfördelningen bland de regelbundet aktiva är för tillfället från 60 år och upp till 80.

Veteranernas verksamhet består alltsedan början av ett 2-timmars träningspass torsdag förmiddag under hela året. Ett flertal interna tävlingar spelas under inomhus-säsongen och utöver detta spelas 4 till 6 klubbkamper per år, främst mot Norrtälje TK, men också mot andra klubbar i Stockholms-området. Mot NTK spelades fram t.o.m. år 2002 två inomhus- och två utomhus kamper årligen, men då veteranerna har alltför många andra sommaraktiviteter har utomhus matcherna avförts från programmet.

Klubbkamperna mot NTK firade i somras sitt 10-års jubileum, med 8 matcher på de vackra utebanorna i Norrtälje, och efterföljande gemensam jubileums-supé i traditionell fin tennis-gemenskap. Totalt har 36 klubbkamper spelats under dessa 10 år.

För att ge möjlighet till utveckling av spelförmågan hålls årligen instruktionstillfällen där klubbens tränare delar med sig av sitt kunnande.

Både på träningstimmarna och vid klubbkamperna präglas alla av stor spelglädje och gott humör, och det viktigaste är verkligen att deltaga och ha trevligt.


Veteranernas kontaktpersoner:

Börje Gröndahl
Tel. +358 40 77 55 155
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

info

Anmälningsformulär till tennisskolan 2019-Anmälan via länken nedan!

https://forms.gle/AbJJJ9b5f5d2EkZ86

Anmälningsformulär till vuxenkurser våren 2019-Anmälan via länken nedan!

https://goo.gl/forms/OfE1rSMSVMzGFvFz1

Anmälningsformulär till juniorträning och Kids Clinic våren 2019-Anmälan via länken nedan!

https://docs.google.com/forms/d/1aWfDrAp6qB_P5u8nUNpWCNzoPJH02WVkQB0zhJmYg7U/viewform?edit_requested=true

BOKA TENNISBANOR (Bollhalla inne, ute och IP)
Vill du boka tennisbanor?
Registrera dig i onlinebokningssystemet via http://mlk.paxxad.se
I systemet bokar du och betalar din banhyra online, läs mer i manualen här- Manual bokningssystem

PRISLISTA FÖR BANBOKNING - Prislista- Alla anläggningar
Webbshop-  köp av säsongskort eller klippkort online via webbshop.
Säsongskortet gäller endast MLK medlemmar och på utomhusbanorna.

Klippkortet (motsvarar 10 timmar) gäller endast Bollhalla inomhus.
, obs- gå in på "mina uppgifter" och ändra tillval- klippkort JA för att aktivera tjänsten.

Vill man hyra abonnemang kontaktar man MLK genom Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Företag som är intresserade av suventionerade friskvårdsavtal skall kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I aktivitetskalendern nedan ser ni höstens planerade aktiviteter.

OBS. Ny aktivitetskalender för VT19

Aktivitetskalender


MLK har gått utbildningen High Five. Syftet är att skapa rutiner för att förebygga, upptäcka och hantera diskrimineringar och kränkningar i den egna föreningen. Resultatet blev en handlingsplan där vi kan vidta konkreta åtgärder om något händer. Handlingsplanen finns på anslagstavlan på Bollhalla.

 Hi5 Webbknapp Final 5 hemsida

 

 

eckerolinjen logo

viking_line_logoalandsbankenmsen_4f_kopia_copy

alcom